Za 9 nedelja do nove figure!

Shape Image One
23 učenici

Mnogi odustanu i pre nego što počnu. Da li ste i vi deo većine? Postavljate li sebi ciljeve od kojih nakon izgovora da su nerealni, dižete ruke?
Da li tražite opravdanja, braneći se rečima: “niko nije savršen”, “lako je njoj/njemu”, “hormoni su u pitanju” .. ili koristite najpopularnije izgovore: “nemam vremena”, “teretane su skupe ili su udaljene”?

Ništa nije nemoguće!!!

Jedina prepreka na putu do željenih rezultata ste sami sebi.
Istina je da je mnogo lakše onima koji nemaju veliki problem sa kilogramima, koji imaju donekle iskustvo kada je fizička aktivnost u pitanju pa mišićna memorija samo očekuje restart. Međutim, to nikako ne znači da sve druge kategorije nemaju šansu da se transformišu.
Ovo tvrdim, pre svega iz razloga što vežbanje samo po sebi ne može mnogo toga da učini ukoliko ga ne prati disciplinovan, pravilan i zdrav režim ishrane. To je neodvojivo!

Čarobna formula postoji

Kada je bilo kakav trening u pitanju, za vidljive rezultate potrebno su vreme, strpljenje, doslednost i upornost. Ništa se zaista ne dešava preko noći i ne postoji čarobni štapić. Ipak, rekla bih da čarobna formula postoji.
Od malih nogu se bavim sportom i to je esencijalni deo mog života. Analitički pristup, dugogodišnje iskustvo, pažljivo sagledavanje svih efekata fizičke aktivnosti na moje telo pre svega, a zatim i u radu sa ženama, pomoglo mi je da osmislim program potpune transformacije tela, koji za cilj ima ne samo promenu oblika i odnos mišića i masti, nego značajan priliv energije, samozadovoljstva i zdravlja u svakom smislu.
Predvidela sam da ovaj program traje devet nedelja (tri puta po tri nedelje).
Plan podrazumeva tri treninga nedeljno, naravno uz korekciju režima ishrane.
Tokom prve tri nedelje akcenat je na povećanju mišićne mase, eliminaciji viška masnoća, izbacivanju celulita na površinu. To ne treba da brine one koji se plaše neženstvene građe, “napumpanih” mišića i sličnih efekata jer je ovo samo prva faza i neophodna je da bismo postigli zacrtane ciljeve.
Vežbe se ovom periodu izvode polako, isključivo pravilno, sa malo opterećenja i u tri serije. Ishrana bi trebalo da bude u osnovi proteinska, ali nikako jednolična. Ukoliko konzumirate namirnice životinjskog porekla, glavni obroci će sadržati meso, ribu ili jaja uz pravilno kombinovanje sa povrćem i salatama. Mleko i mlečni proizvodi su potpuno zabranjeni, kao i pekarski proizvodi. Voće se jede kao užina ili u nekom napitku, a žitarice u integralnom obliku i u vrlo malim količinama.
Sledeća faza je oblikovanje mišića, kao i nastavak izbacivanja nepotrebnih masti. Tad se u treninzima povećava broj ponavljanja ili dužina izvođenja svake vežbe, smanjuje se opterećenje i kraće su pauze između serija.
Što se ishrane tiče, uvodi se mnogo više vlakana, zelenih napitaka, smanjuje se unos proteina, a dodaju se zdrave masti u vidu avokada, koštunjavih plodova i hladno ceđenih ulja.
Završna faza podrazumeva “klesanje”. Radi se na povećanju brzine, eksplozivnosti, agresivnije se pristupa treninzima. Pauze su minimalne, a obavezno je duže istezanje na kraju vežbanja. Ishrana je u ovom periodu raznovrsna, generalno lagana, ali sa više voća i ugljenih hidrata. Dozvoljen je i poneki slatkiš, do 15h i u umerenim količinama.

Novo telo nakon 9 nedelja

Ukoliko ste rešeni, motivisani i pridržavate se pravila koje ovaj program donosi, posle devet nedelja upoznaćete svoje novo ja. Na početku obavite merenje težine i obima (pogotovo problematične zone) i slikajte se, pa na svake tri nedelje ponovite i pravite poređenja. Najbolje je da vodite evidenciju svih rezultata.
Neophodno je naglasiti da je ključna stvar individualan pristup i da se plan mora prilagoditi svakome pojedinačno, uzimajući u obzir dosadašnje navike, potencijale i mnoge druge okolnosti koje su u vezi sa onim ko je zainteresovan da se potpuno posveti programu.
Verujte u sebe, odustajanja nije opcija, radujte se onome što vas čeka, ali ne zaboravite i da uživate u samom procesu transformacije!

Jasna Magdić, Fit mom

Jasna Magdić

Trener

Course Rating

0.00 average based on 0 ratings

Star
0%
Star
0%
Star
0%
Star
0%
Star
0%
Uvodni video
  • Cena
    7.980,0 din 3.990,0 din
  • Instruktor Jasna Magdić
  • Trajanje 9 nedelja
  • Lekcije 29
  • Upisano 23 polaznik
  • Pristup Lifetime