O meni

Shape Image One
About Us
About Us
About Us
About Us

Dobrodošli!

Moje ime je Jasna Magdić i želim vam dobrodošlicu na moj sajt. Bila sam sigurna da ću uvod napisati brzo i lako, međjutim prevarila sam se. Zainteresovati vas koji čitate, ali ne preterati sa hvalisanjem i motivacionim porukama za koje su, čini mi se, danas svi postali eksperti. Majka sam troje dece, imam 40 godina i zivim u Jagodini (inače sam iz Zrenjanina). Ideja da pokrenem ovakvu stranicu je logična posledica onoga što radim vec dugo.. Sport je moj život, od detinjstva, a zdrave navike u ishrani razvijam i usavršavam vec dvadeset godina. Neki ce reći da sam i ekstremna na tom putu obzirom na to da sam potpuno orijentisana na biljnu ishranu, uglavnom sirovu. Ono sto doživljam kao svoju misiju, bez nametanja svakako, je da vas ubedim da napravite neke promene u svom životu. Ne želim da učim bilo koga jer sam sigurna da je većina vas vrlo dobro informisana; živimo u 2020. godini i “healthy lifestyle” je globalni trend. Ne mislim da je to loše, naprotiv, konačno govorimo o pomodarstvu koje nam zaista koristi. Svojim primerom želim da vam pokažem da ni godine, ni trudnoće, ni hormoni, kao ni pritisak okoline, obaveza i prošlosti ne mogu da utiču na vašu odluku da budete zdravi i fit!!! Potrudiću se da ono o čemu pišem, usvojite i primenite, da odgovorim na sve vaše zahteve i pitanja, da vam približim sve što je nejasno i olakšam put ka životu punom pozitivne energije, zadovoljsta sobom i zdravlja! Pokrenite se i nema odustajanja! Zdrav duh, zdravo i snažno telo, prevencija svih bolesti i usporeno starenje, dovoljni su razlozi, zar ne?!

  • Iskusni trener
  • Neograničen pristup
  • Online vežbanje
  • Rad na sebi
Pogledajte kurs
About Us
About Us
About Us
About Us
Video Image
Shape Image
Shape Image
Shape Image
Education for everyone

Affordable Online Courses and Learning Opportunities

Finding your own space and utilize better learning options can result in faster than the traditional ways. Enjoy the beauty of eLearning!

Learn the Latest Top Skills

Learning top skills can bring an extra-ordinary outcome in a career.

Start Now!

Learn in Your Own Pace

Everyone prefers to enjoy learning at their own pace & that gives a great result.

Start Now!

Learn From Industry Experts

Experienced teachers can assist in learning faster with their best approaches!

Start Now!

Enjoy Learning From Anywhere

We are delighted to give you options to enjoy learning from anywhere in the world.

Start Now!
Instruktor

Fit Mom Jasna Magdić

Majka sam troje dece, imam 40 godina i zivim u Jagodini (inače sam iz Zrenjanina). Ideja da pokrenem ovakvu stranicu je logična posledica onoga što radim vec dugo.. Sport je moj život, od detinjstva, a zdrave navike u ishrani razvijam i usavršavam vec dvadeset godina. Neki ce reći da sam i ekstremna na tom putu obzirom na to da sam potpuno orijentisana na biljnu ishranu, uglavnom sirovu.

Jasna Magdić

Trener